Login

Register

Login

Register

MENUMENU

ALGEMEEN
Op de toegang tot en het gebruik van deze website van Hockeygear zijn, naast de toepasselijke wetgeving, de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel of aspect van de Sportschoenen4u website, gaat u akkoord met deze disclaimer. Indien u het niet eens bent met deze bepalingen en voorwaarden, betreedt deze website dan niet.

INHOUD
De inhoud van deze website heeft uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie. De informatie op deze website is te goeder trouw door Sportschoenen4u samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. Sportschoenen4u is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina’s of andere websites die gekoppeld zijn aan of afgeleid van deze Sportschoenen4u website. Sportschoenen4u garandeert noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend de volledigheid, de nauwkeurigheid of het up to date zijn van de informatie op haar website, noch staat zij hiervoor in.
Noch Sportschoenen4u, noch de staf, medewerkers, of agenten van Sportschoenen4u zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in ) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Hockeygear kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Hockeygear niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

AUTEURSRECHTEN EN HANDELSMERKEN
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Hockeygear < of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar >. Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan, te verveelvoudigen (met uitzondering van het bewerken van de website(fragmenten) en te verspreiden, echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Verveelvoudigingen mogen niet worden verkocht met het oog op zakelijk gewin, noch worden gewijzigd, of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Met betrekking tot alle handelsmerken en emblemen die op deze website worden weergegeven is Hockeygear hetzij rechthebbende, hetzij licentienemer.

 

Linkpartners

Hockeyschoenen

Heb jij net als heel veel mensen over de hele wereld ook een zwak voor mooie horloges, maar niet de portemonnee om elke maand een nieuw horloge te kunnen kopen? Ga dan eens naar Horloge-Bandjes.nl. Hierop staan de mooiste horlogebanden van de mooiste merken. De site is niet alleen in Nederland actief maar ook in Frankrijk verkopen ze ‘Bracelets de montres‘, in Duitsland kunnen bezoekers ‘online ein Uhrenarmband kaufen‘, in de VS, Groot-Brittannië en andere engelstalige landen vinden ze allerlei ‘Watchstraps‘ en recentelijk kan men ook in Spanje zogenaamde ‘Correas relojes‘ bestellen. En zelfs de Portugese en Braziliaanse bezoekers zijn niet vergeten. Zij kunnen terecht op Pulseiraderelogio.com. Altijd fijn om te weten is dat wanneer je de website deelt of liked, je een extra korting op je bestelling krijgt. Misschien een idee om de site ook eens onder de aandacht van je buitenlandse familie of vrienden te brengen? Wie weet houd je er wel een heel mooi cadeautje aan over, wie zal het zeggen?

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten