Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Calcio Italia voetbalschoenen

Calcio Italia voetbalschoenen

Wat is er zo speciaal aan een voetbalschoen van Calcio Italia? De zool is gemaakt van polyurethaan en is daardoor licht, soepel en erg sterk. De zool is gedeeltelijk gestikt en deels gelijmd. Je voelt het draagcomfort van de combinatie van kunstleer en kalfsleer. Wist je dat er nog echt handwerk aan te pas komt bij het maken van Calcio Italia voetbalschoenen. Alles aan deze schoen wijst op een liefde voor vakwerk en daarmee ook op liefde voor voetbal. Dit zijn de schoenen die je aan je voeten wilt hebben. Ze geven je grip, maken je wendbaar en jij kunt alles uit het spel halen wat in je vermogen ligt.

Calcio Italia voetbalschoenen online kopen

Ben je ook fan van de Serie A en het nationale team van Italië, de Azzuri? Heb je ook genoten van de prestaties van Pirlo, Buffon en weet je nog hoe goed Maldini, Baresi en Inzaghi waren? Wat zou het mooi zijn als je zo kon voetballen. met de voetbalschoenen van Calcio Italia kom je toch een eind in de buurt. Want net zoals het Italiaans voetbal, blinkt ook Calcio Italia uit in stijl, afwerking en kwaliteit. Voetbaltalent is belangrijk, maar met goed materiaal kom je pas echt tot grote prestaties.
Wie zijn voetbalschoenen bestelt bij Sportschoenen4U weet één ding zeker: de prijs is ronduit vriendelijk, de service uitstekend en de levering snel en veilig. Sportschoenen4U biedt je een volledig assortiment sportartikelen. Combineer je Calcio Italia voetbalschoenen dus met goede sportsokken, denk aan scheenbeschermers en haal ook je trainingsoutfit met veel voordeel in onze webwinkel. Ben je modieus? Je zult zien dat voetbalschoenen van Calcio Italia neutraal van kleur zijn, wat ze bij elke sportoutfit laat passen. Met Calcio Italia voetbal je met Italiaanse flair.

Heeft u vragen over Calcio Italia voetbalschoenen, over de levering van uw product, of ergens anders over? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle 2 resultaten

 • Sale
  €30 korting

  Calcio Italia D3 / Rosso

  De Calcio D3 PU  voetbalschoen PU Zool volledig gelijmd, deels gestikt 100% Basic-kalfsleder Grotendeels Italiaans handwerk Wilt u de Calcio D3 PU zo snel mogelijk in huis hebben? …

  100.00 69.95
 • Sale
  €33 korting

  Calcio Italia Speciali

  LET OP ER IS EEN NIEUWE SCHOEN IN PRODUCTIE WELKE NOG GEEN DE NIEUWE AFBEELDING HEEFT DE AFBEELDING OP ONZE SITE WIJKT DEZE AF VAN HET PRODUCT. Calcio …

  110.00 76.95
Voetbalschoenen van Calcio Italia online kopen Ben je ook fan van de Serie A en het nationale team van Italië, de Azzuri? Heb je ook genoten van de prestaties van Pirlo, Buffon en weet je nog hoe goed Maldini, Baresi en Inzaghi waren? Wat zou het mooi zijn als je zo kon voetballen. met de voetbalschoenen van Calcio Italia kom je toch een eind in de buurt. Want net zoals het Italiaans voetbal, blinkt ook Calcio Italia uit in stijl, afwerking en kwaliteit. Voetbaltalent is belangrijk, maar met goed materiaal kom je pas echt tot grote prestaties. Wie zijn voetbalschoenen bestelt bij Sportschoenen4U weet één ding zeker: de prijs is ronduit vriendelijk, de service uitstekend en de levering snel en veilig. Sportschoenen4U biedt je een volledig assortiment sportartikelen. Combineer je Calcio Italia voetbalschoenen dus met goede sportsokken, denk aan scheenbeschermers en haal ook je trainingsoutfit met veel voordeel in onze webwinkel. Ben je modieus? Je zult zien dat voetbalschoenen van Calcio Italia neutraal van kleur zijn, wat ze bij elke sportoutfit laat passen. Met Calcio Italia voetbal je met Italiaanse flair.

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Door drukte bij de leveranciers kan de levering van je bestelling 2-5 werkdagen langer duren dan dat je van ons gewend bent.
Sluiten